Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Ali lahko Apple iPad nadomesti računalnik?

Na poti potrebujemo kompakten računalnik, s katerim bomo lahko nemoteno opravljali vse svoje obveznosti. Pogosto je to prenosnik, ki se vsekakor dobro izkaže v tej vlogi. Ni pa to edina možnost, na voljo imamo še mnoge druge mobilne naprave. Potrebujemo napravo, ki bo kar se da kompaktna, lahka in okretna, vseeno pa mora ponujati vse funkcije, ki jih potrebujemo. Najboljša izbira je včasih Apple iPad, ki lahko v celoti nadomesti tudi prenosni računalnik.

Kdo se odloča za Apple iPad?

Med najbolj zvestimi privrženci tabličnih računalnikov Apple iPad so seveda tisti, ki uporabljajo napravo na poti in v različnih situacijah, kjer ne moremo enostavno uporabljati večjega računalnika. Tisti, ki pogosto potujejo in morajo biti v vsakem trenutku pripravljeni na delo, bodo hitro prepoznali prednosti takšne naprave. Predvsem lahko kar na tablici opravimo vse svoje naloge, tudi tiste, za katere smo sicer vajeni uporabljati prenosni računalnik. V nekaterih primerih se Apple iPad pravzaprav še bolje obnese.

Prav tako bodo Apple iPad uporabljali tisti, ki pač niso tako zahtevni in ne potrebujejo velikega in zmogljivega prenosnika. Napredna tablica ponuja odlično uporabniško izkušnjo pri opravljanju raznih vsakdanjih opravil, brez težav recimo brskamo po spletu, pošiljamo e-pošto, predvajamo multimedijske vsebine in podobno. Tako je tablica pravzaprav vsestranska izbira, ki jo lahko dobro izkoristimo v mnogih okoljih.

Apple iPad in alternative

Apple iPad seveda ni edina možnost za tiste, ki prisegajo na tablične računalnike. Že med Applovimi tablicami je kar nekaj izbire z različnimi generacijami in modeli, še več izbire pa ponujajo Android tablice ter tablični računalniki z operacijskim sistemom Windows. Računalniška spletna trgovina lahko ponudi kar široko izbiro, v kateri najdemo nekaj za vsakogar.

Odločamo se seveda tako, da upoštevamo svoje potrebe. Nekateri cenijo elegantno podobo in brezhibno delovanje, ki ga ima Apple iPad, drugim je bolj všeč odlična uporabniška izkušnja sistema Android ali pa potrebujejo funkcionalnosti, ki jih ima le sistem Windows.