Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Bio canna za bio kmetijstvo

Bio canna je idealen proizvod za zdravo in ekološko kmetovanje. Vsakdo si želi imeti dobro zelenjavo, ki jo pridela na svojem vrtu ali na svoji njivi. Tudi večji poljedelci, ki imajo velike površine zemlje, lahko posežejo po teh proizvodih, saj so zelo učinkoviti. Določeni izdelki pospešujejo cvetenje in zvišujejo raven fotosinteze. Moramo se zavedati, da ta proizvod ni hranilo ampak le dodatek, ki omogoča hitrejše cvetenje rastline.

Bio canna vsebuje tudi sadno kislino in oligo saharide, ki so skupaj z bio aktivnimi sestavinami osnovi del proizvoda. V produktu najdemo tudi zelo koristen ekstrakt na bazi hmelja, ki še dodatno vzpodbuja cvetenje in je 100% naraven. Dodan Bio Boost pa omogoča odličen proces presnove. Sredstvo se uporablja v bio kmetijstvu in ga seveda lahko kombiniramo tudi z ostalimi hranili ter gnojili. Pred uporabo moramo mešanico dobro pretresti, saj tako optimalno premešamo vse sestavine.

Bio canna se doda določeni količini vode in so mora po uporabi uporabiti v štirih dneh, saj le tako zagotovimo dober učinek proizvod na rastlino.

Ghe uravnava pH vode

Ghe je edinstven proizvod, ki ga uporabljajo vsi, ki se ukvarjajo s poljedelstvom in gojenjem rastlin. To je izdelek, ki vsebuje vložke organskega izvora in kisline, ter z njihovo pomočjo izboljšuje pH vode. Ker proizvod ni enostaven za uporabo moramo pred prvo uporabo natančno prebrati navodila in ga dobro pretresti.

Ghe proizvoda ne smemo dodajati preveč, saj bi lahko tako uničili kakovost vode. Proizvod uravnava kalcij v vodi in ga lahko uporabljamo tudi pri biološkem gojenju rastlin. Pri doziranju moramo paziti, da ga dodajamo v majhnih količinah in sproti merimo pH. Dodajamo ga dokler ne dosežemo idealne pH vrednosti vode.

Ghe vsebuje dušikovo in fosforjevo kislino, zato moramo biti pri uporabi pazljivi. Lahko ga naročimo tudi v raznih internetnih trgovinah.