Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Če obožujete smučanje Avstrija morda ni slaba izbira

Ljubitelji smučanja, pozor! Če ste se odločili planirati za počitnice smučanje Avstrija morda lahko pri tem zelo veliko pomaga. Namreč, skupaj s ponudniki kot je 1nadan, so Avstrijska smučišča izredno poceni, in ker smo te sreče, da Slovenija leži tik ob Avstrijski meji, pa tudi pot do teh ni ravno dolga. Treba pa je povedati, da je za smučanje Avstrija ena od najbolj priljubljenih držav, saj ima tako kot Slovenija svoja mnoga smučišča v prečudovitih Alpah. Slovenci pa dobro vemo, kako lepo je na Koroških gorah, kajne? No, kakorkoli že, kdor še nikoli ni smučal v tujini, je lahko za prvo tako smučanje Avstrija kot nalašč najboljša izbira. Ni predaleč, karte so s pomočjo ponudnikov kot je 1nadan izredno ugodne ter na razpolago so nam ena najlepših smučišč v Evropi.

Magično smučanje Avstrija zagotavlja s svojimi številnimi in lepo urejenimi smučišči

Ker vemo, da je včasih težko najti nova smučišča,saj se pogosto ljudje navadimo na določeno pot, okolico, gore in ne nazadnje na smučišče,ampak, če pa čutimo v sebi vsaj malo pustolovca, ki si želi vsake toliko nekaj drugačnega, potem pa je za smučanje Avstrija vsekakor dobra izbira. Namreč, ravno toliko je blizu, da se zdi, kot da smo še vedno v Sloveniji, po drugi strani se še vedno čuti drugačnost države, da vemo, da smo v tujem kraju. Poleg tega pa Avstrija velja za prelepo državo, kar pa se odraža tudi v njenih smučiščih. Na voljo so nam namreč številna lepo urejena in cenovno ugodna smučišča, ki jih Slovenci lahko uporabljamo dan za dnem. Če le malo pobrskamo po spletu, lahko hitro najdemo zelo dobre ponudbe, ki nam zagotavljajo odhode na svetovno znana avstrijska smučišča, kot so na primer Innerkrems, Katschberg ali Heiligenblut. Dnevne karte za eno osebo pa lahko dobimo tudi že od slabih trideset evrov dalje. Če torej razmišljate, da bi tudi letos šli na smučanje Avstrija vsekakor ni slaba izbira.