Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Embalaža, ki ne razočara

Jemo, da živimo. Brez hrane torej ni življenja. Hrana je gorivo, užitek, veselje in še mnogo drugega. Da bodo živila ustrezno pripravljena in skrbno shranjena poskrbijo dobri materiali, kot so na primer alu posodice in vakum vrečke za shranjevanje, zamrzovanje in pakiranje živil na primer mesa.

Alu posodice

Alu posodice so izdelane iz aluminija, ki je primeren za kvalitetno shranjevanje živil. Omenjene posodice so primerne za pripravljene, pečene ali kuhane jedi, ohranjajo namreč temperaturo in zagotavljajo izjemno svežino: volumen znaša od 200 do 750 ml, ponašajo se tudi z različnimi dimenzijami.

 

Vakum vrečke

Vakuum vrečke se uporabljajo za pakiranje raznih živil. Na ta način poskrbijo za njihovo daljšo obstojnost. Na tak način se ne sme pakirati živil, ki fermentirajo brez kisika kot na primer krompir in avokado. Ločimo med rebrastimi in gladkimi vakuum vrečkami.

Rebraste vakuum vrečke pridejo v poštev za gospodinjske vakuum naprave, gladke pa za profesionalno uporabo. Debelina posamezne vrečke ali folije je lahko od 60 do 140 my (mikronov).

Na voljo so izredno kvalitetne vakum naprave, ki se ponašajo z naslednjimi lastnostmi:

dimenzija naprave: 380 x 180 x 110 mm, teža: 3,2 kg, napetost: 110 V, 60 Hz – 230 V, 50 Hz, poraba energije: 0, 25 kW, varjenje: širina 330 mm, delovna funkcija: avtomatsko in črpalni volumen: 16 liter/min. Nakup take naprave je zagotovo velika pridobitev za ljudi, ki na dnevni bazi uporabljajo vakum vrečke.

Skratka, za to, da bo pripravljena hrana ohranila svežino in obstojnost, so tu alu posodice in vakum vrečke, ki s svojimi vrhunskimi lastnostmi ne razočarajo.