Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Epoksi tlaki s slikopleskarstvom Habat

Slikopleskarstvo Habat deluje že vrsto let. V vseh teh letih delovanja je podjetje pridobilo ogromno nekih znanj in izkušenj, na podlagi katerih se je osnovna dejavnost slikopleskarstva razširila tudi na dejavnost izvedbe epoksi tlakov ter drugih dvokomponentnih sistemov, več vrst hidroizolacij, suhomontažno gradnjo in tako dalje. Širitev dejavnosti, več let dela in zadovoljstvo strank je pripeljalo do tega, da je slikopleskarstvo Habat mojster zaključnih del v gradbeništvu. Podjetje Habat svojim strankam zagotavlja profesionalen pristop in maksimalno fleksibilnost pri izvedbi del.

Torej, kaj sploh so epoksi tlaki? Ko govorimo o epoksi tlakih, govorimo o industrijskih tlakih za trajna in visoko odporna tla. Epoksi tlaki so v tem smislu odlična rešitev za vse prostore, kjer je značilna velika obremenitev podlage, torej kjer ostali tlaki ne bi prenašali take obremenitve. Epoksi tlaki so namreč izjemno odporni na vse mehanske poškodbe, svojo odpornost pa ohranijo tudi ob stiku s kemikalijami in ob različnih temperaturnih spremembah. Zato se uporaba epoksi tlakov pojavlja predvsem v skladiščih, kjer pride do uporabe različnih kemikalij, v proizvodnih halah in drugih prostorih, kjer je značilna pogosta uporaba viličarjev in drugih strojev. Vsekakor imajo epoksi tlaki kar nekaj prednosti, o katerih pa vas bodo najbolje seznanili strokovnjaki slikopleskarstva Habat, ki se strokovno ukvarjajo z epoksi tlaki.

V kolikor želite priskrbeti tlake za prostor, kjer je značilna visoka obremenitev tal, vam torej priporočam, da preverite, ali bi bili morda za vas najbolj primerni epoksi tlaki. Svetujem vam, da obiščete spletno stran slikopleskarstva Habat in tam poiščete več informacij o epoksi tlakih ter drugih storitvah.