Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Ideja za enostaven piknik

S prihodom prvih toplejših sončnih žarkov v letu se začne približevati tudi čas, ko bo povsem prijetno zunaj preživeti kar cel dan. Še posebej nepozabne so seveda družabne priložnosti, ki se v poletnem času pogosto odvijajo v naravi. Piko na i takšnim dogodkom vsekakor postavi še kak okusen prigrizek – najbolj očitno je to v primeru, da se odločimo organizirati piknik.

A odločitev za organizacijo piknika hitro postavi sproščeno druženje na glavo – ne gre več za spontan in brezskrben dogodek, ob katerem se lahko sprostimo in naužijemo nove energije. Poskrbeti moramo za postrežbo, pripraviti hrano in pomisliti še na cel kup malenkosti, ki lahko povzročijo veliko stresa. Rešitev? Catering piknik! Oskrbimo se lahko s profesionalno pripravljeno hrano, s tem pa se povsem rešimo vseh težav, ki jih prinaša priprava hrane za piknik.

Catering piknik

Mnogih ponudniki cateringa imajo med svojimi jedmi tudi mnogo takšnih, ki so kot nalašč za piknik. Predvsem pa omogočajo enostavno in učinkovito postrežbo.

Čisto možno je, da predstavlja catering piknik prav posebej oblikovano ponudbo pri določenem ponudniku tovrstnih storitev. Gre namreč za priljubljeno izbiro, zato ponudniki pogosto oblikujejo posebno zbirko jedi in vključijo tudi dodatne storitve, ki naredijo piknik res enostaven in uspešen.

Catering piknik seveda vključuje vse klasične jedi, ki ne smejo manjkati pri tovrstnem obedovanju. Pravzaprav je izbira še bistveno bolj bogata, kot če bi se priprave hrane lotili sami. Na voljo imamo razne mesne specialitete, kot so na primer čevapčiči, nabodala, medaljoni in podobni prigrizki, seveda pa bodo prišli na svoj račun tudi vegetarijanci, ki se bodo okrepčali z zelenjavnimi jedmi, sirom na žaru, polento in drugimi specialitetami.

Ker catering piknik vključuje profesionalno postrežbo in dostavo hrane, lahko pa tudi izposojo pribora, pospravljanje in podobne dodatne storitve, je to izvrstna rešitev za enostaven in uspešen piknik. Izkušnja bo gotovo nepozabna, predvsem pa povsem brez stresa pri organizaciji!