Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Imate pripravljen telegram ob rojstvu otroka

Morda v kratkem nekdo od vaših bližnjih pričakuje rojstvo novega družinskega člana in tudi vi se tega lepega dogodka zelo veselite. Pa imate že pripravljen telegram ob rojstvu otroka, ki ga boste skupaj s primernim darilom poslali v porodnišnico? Če ne je čas da razmislite, komu boste takšno delo zaupali. Veliko dela lahko prevzamejo ponudniki, ki omogočajo pošiljanje telegramov v porodnišnico.

Vsebino za telegram ob rojstvu otroka vsekakor lahko pripravite sami. Besedilo je lahko povsem kratko, a naj bo toliko bolj posebno in prepojeno z nadvse lepimi željami. Ne pozabite poudariti, da naj malček ostane zdrav, prav tako tudi novopečena mamica.

Pravi telegram ob rojstvu otroka ali raje sms sporočilo

Čeprav že skorajda prav vsak na tem svetu v roki drži katero od pametnih naprav, s katero lahko novopečenim staršem v najhitrejšem možnem času pošljemo voščilo ob rojstvu, pa je telegram ob rojstvu še vedno zelo aktualna zadeva in najverjetneje bo tako tudi ostalo.

Tudi starša novorojenčka sta zagotovo veliko bolj vesela telegrama, ki ga bosta varno hranila. Nekoč ga bosta z veseljem in radostjo pokazala svojemu otroku. Sporočilo na telefonu pa se lahko kaj hitro zbriše, najverjetneje ga starša niti ne bosta hranila toliko let. Telegram torej v številnih pogledih kljub tehnologiji še vedno ostaja v veliki prednosti.

Telegram ob rojstvu naj poleg lepe bogate vsebine vključuje še mikavno praktično darilo

Pod pojmom telegram ob rojstvu navadno razumemo voščilo z nekaj lepimi verzi. V današnjem času pa je vse moderneje, da je k telegramu dodano še zelo praktično in kakovostno darilo za dojenčka pa tudi za mamico.

Za novorojenčka lahko v porodnišnico na primer pošljete kakšno ljubko ninico, seveda v primernem barvnem odtenku, ki ga je praviloma potrebno izbrati glede na spol. Za mamico pa lahko v paket dodate kaj sladkega ali pa nekaj, kar ji bo odlično koristilo pri negi njenega telesa ali pa pri negi dojenčka.