Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Izberite najboljša PVC okna pri ponudnikih, vrednih zaupanja

Najnovejša PVC okna, ki jih je mogoče kupiti danes, so vsekakor veliko boljša kot kdajkoli prej. Podjetja, ki PVC okna izdelujejo, že leta namreč zelo dobro napredujejo z izboljšavami tovrstnih oken. Čeprav zagovorniki drugih vrst oken še vedno morda prisegajo na starejše vrste, kot so lesena okna ali aluminijasta, je treba vedeti, da so podjetja, kot je na primer Okna Vranešič, bistveno napredovali in o teh napredkih bomo govorili tule. Pogledali si bomo namreč razloge, zakaj bi si želeli PVC okna sploh izbrati, saj se tako ljudje najlažje odločimo za nakup.

Razlogi, zakaj izbrati PVC okna pred drugimi vrstami

Prvi razlog, da bi za svoj dom izbrali PVC okna, je seveda cena. Vsi vemo, da je les (če je res dober) skoraj še enkrat dražji od PVC materiala. Če pa si pogledamo še vzdrževanje in čiščenje, so PVC okna ravno tako bolj primerna, saj bomo za negovanje odšteli le 25 do 50 evrov, kar pa za celotno hišo nanese le nekje do 200 evrov na leto. Če pa je tudi ta strošek prevelik in bi se ga radi izognili, pa tudi to ni problem. Namreč PVC okna lahko očistimo in vzdržujemo sami. Z lesenimi pa je lahko malo več dela, saj jih je treba še premazati, zbrusiti, prebarvati in še marsikaj drugega. V bistvu je treba narediti toliko stvari, da na koncu lahko za obnovo oken plačamo račun tudi do 1400 evrov, kar pa je znatno višje od prej omenjenega PVC okna, ki ga je treba le čistiti in še to lahko opravimo sami. Še en razlog, zakaj raje izbrati PVC okna pred drugimi, pa so izbire barv. Namreč, za okna, ki so narejena iz PVC plastike, lahko izbiramo kar med 200 različnimi barvami. Za te bomo seveda morali doplačati od 20 do 30 % več kot za osnovna, bela okna, a bodo potem nekaj posebnega. To seveda pride v poštev le za stranke, ki so morda malce bolj zahtevne in želijo, da je njihovo stanovanje ali hiša videti malo manj sterilno in malce bolj posebno.