Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kaj je cevna protipoplavna zaščita Beaver?

Beaver je podjetje, ki izhaja iz Švice, iz kraja, kjer so značilne visoke vode. Na podlagi svojih izkušenj so razvili odlično cevno protipoplavno zaščito, ki jo sedaj lahko dobite tudi v Sloveniji. Zaradi fleksibilnosti sistema in vsestranski uporabnosti produkta je podjetje Beaver vsekakor eno izmed vodilnih na področju protipoplavnih zaščit. Če vas zanima več, nadaljujte z branjem, saj vam želim na hitro orisati, kaj je tovrstna cevna protipoplavna zaščita oziroma kaj so njene prednosti.

Omenjena cevna protipoplavna zaščita deluje na princip boja z vodo proti vodi. Cev se najprej napolni z zrakom, nato se jo spoji v poljubno dolžino, s pomočjo gasilskih cevi pa se jo napolni z vodo. Gibljivost cevne protipoplavne zaščite omogoča, da se le ta prilagodi terenu z možnostjo spremenitve smeri. Teža vode zagotavlja stabilnost cevi, da se le ta ne odriva.

Shranjevanje tovrstne cevne protipoplavne zaščite je enostavno in ne potrebuje veliko prostora. Omogoča izjemno hitro postavitev na različnih mestih, zato je ta protipoplavna zaščita še posebej primerna za interventne enote.

Lastnosti, ki to protipoplavno zaščito delajo še posebej kakovostno:

– možnost polnjenja s poplavno ali hidrantno vodo

– spajanje elementov v dolžino, ki jo potrebujemo

– prilagoditev terenu

– višina protipoplavne zaščite vse do 1.3 metra

-shranjevanje zasede malo prostora

– tako enostavna, da jo lahko postavita že dve osebi.

Če vas zanima več o zgoraj omenjeni cevni protipoplavni zaščiti, pa vam svetujem, da še danes obiščete spletni brskalnik in najdete več informacij ali pa obiščete spletno stran Pal Inženiring. Pomagajte se zaščititi pred poplavo. Ljudje vam bodo hvaležni.