Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kaj je impotenca in kako pride do nje?

Če se morda sprašujete o osnovnih informacijah, kaj točno impotenca je in kako pride do nje, potem ste se znašli na pravem mestu. Vsekakor velja, da je to pogosta težava, s katero se spopada veliko moških, predvsem v starosti, saj gre za slabšanje spolne moči s starostjo, lahko pa se le ta pojavi tudi prej. Impotenca je v bistvu motnja erekcije, ki pa ima lahko več stopenj.

Kako pride do slabšanje spolne moči s starostjo?

Impotenca je posledica različnih dejavnikov. Med temi dejavniki ni le starost, ampak tudi razne poškodbe žil. Včasih, ko s poškodbo nastane brazgotina, se s tem prepreči tudi nastanek erekcije. Poleg tega je lahko impotenca tudi posledica bolezni, med katere sodi povišan krvi tlak, sladkorna bolezen, bolezen jeter, bolezen ščitnice, srčno-žilne bolezni in podobno. Prav tako pa je lahko tovrstno stanje oziroma motnja erekcije prisotno tudi kot posledica stranskih učinkov jemanja različnih zdravil.

Kaj lahko storimo v primeru slabšanja spolne moči?

Če je tudi vas zadela impotenca ali pa imate sum, da vas je, potem potrebujete najprej pregled pri specialistu. Včasih zadoščajo že povsem preprosti ukrepi, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan, kot je na primer izbira primernega časa za spolnost, izogibanje alkoholu, manjši pritisk nase, zdravila (viagra ali vbrizgana zdravila) in tako dalje. Kot alternativa lahko poizkusite tudi z izdelki podjetja Man Up.

V kolikor vas zanima več informacij glede slabšanje spolne moči s starostjo, vam svetujemo, da preverite različne članke na spletnem brskalniku ali pa se pogovorite kar direktno s specialistom. Pozanimajte se, spoznajte to stanje in se nato učinkovito lotite reševanja oziroma lajšanja vašega problema. Poskrbite za svoje dobro počutje, zdravje in vsekakor tudi aktivno in spolno življenje.