Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kako razveseliti svoje najdražje

Obdarite, razvajajte in razveselite svoje najdražje z vrednostnimi boni. Vrednostni bon je lahko izvrstno in prav posebno darilo za vsakogar. Na vrednostnem bonu je samo znesek, ki ga zakupimo. Uporabnik pa kasneje ta znesek vnovči za neko določeno stvar, ki si jo s tem bonom lahko privošči.

Velikokrat se nam zgodi, da ne vemo kaj bi svojim najdražjim podarili v dar. Želimo jim ponuditi nekaj, česar se bodo razveselili, in bo za njih hkrati uporabno. Namreč, bodimo iskreni, nihče noče za darila prejemati stvari, ki so neuporabna.

Ob današnjem tempu življenja nam za izbiro daril preprosto zmanjkuje časa in idej. Idealna rešitev v takšnih primerih je vrednostni bon. Vrednostni boni so primerni prav za vsakogar – sestro, babico, teto, dedka, prijatelja, poslovnega partnerja in še marsikoga. Z vrednostnimi boni lahko razveselimo kogarkoli in ob vsaki priložnosti, pa naj bodo to rojstni dnevi, poslovna srečanja, novoletna darila, prazniki ali kaj podobnega.

Vrednostni boni so v veliki prednosti pred ostalimi obdarovanji, saj omogočajo, da si posameznik sam izbere storitev, ki mu najbolj ustreza. Druga prednost je ta, da vrednostni bon oseba lahko vnovči kadarkoli saj nima časovne omejitve. Navadno je omejen samo rok trajanja tega bona. Vnovčen pa je lahko kadarkoli v času trajanju roka. Roki trajanja se navadno gibljejo okrog enega leta. Spet odvisno od ponudnika.

Z vrednostnimi darilnimi boni si lahko prihranimo čas, ki je z vsakim dnem bolj dragocen in marsikatero slabo voljo in skrb s tem, ali smo pripravili pravo darilo in ali bo izbrani osebi všeč ali ne.