Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Katera je najboljša Horizonova tekalna steza?

Obstaja več tekalnih stez, ki vam bodo morda ustrezale. Odvisno od vaših osebnih potreb in dejstva, ali stezo iščete za treniranje ali za resen tek ima Horizon model, ki zagotovo ustreza vašim potrebam.

Horizon Fitness T101-04

Ta model je odličen vstopni model, ki je popoln za začetnike ali tiste, ki ne potrebujejo naprednih lastnosti tekalne steze. 2.25 CHP motor omogoča hitrost do 10 milj na uro – tako torej ni tako hiter kot preostali modeli, a omogoča zadostno hitrost za rekreativne tekače. Naklon prav tako ni tako visok kot pri ostalih modelih – do 10%. Tekalni krov je velik 20” X 55” kar ustreza večini ljudi, a je morda nekoliko prekratek za tiste z večjim korakom. Če iščete dobro začetno stezo, je ta model odlična izbira.

Horizon Fitness Adventure 5

Če iščete resnejšo vadbo, potem je Adventure 5 srednje-visoko ravna naprava z nekaj kakovostnimi lastnostmi. Motor omogoča hitrost do 12 milj na uro in naklon do 12%. Konzola ima 7.5 LCD zaslon, ki je polno integriran z ViaFit™ tehnologijo, ki omogoča nadzorovanje vaših vadb. Krov je opremljen s 3 točkovnim odzivnim sistemom blazinjenja, ki omogoča obremenitev do 150 kg. Krov je v primerjavi s prejšnjim modelom daljši – s tekalnim območjem 20” X 60” zato ustreza tistim z daljšim korakom. Če iščete nekaj z več stabilnosti in lastnostmi, potem je Adventure 5 odlična izbira.

Horizon Fitness Elite T9

Zasnovan za resnejše tekače ima Horizon Elite T9 2.75 CHP motor, ki pas poganja do hitrosti do 12 milj na uro. Naklon 20” X 60” krova se lahko poviša do 15%, kar poveča izziv med vadbo. Konzola T9 je polno integrirana z ViaFit™ programom, ki je prikazan na 10” osvetljenem zaslonu na dotik. Konzola prav tako nudi virtualni zaslon, ki ustreza vaši edinstveni vadbi in trening naredi bolj zabaven in prijeten. Če iščete napredno tekalno stezo, je Elite T9 tisto, kar ustreza vašim potrebam.