Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kitanje in beljenje sten v vašem stanovanju ali hiši

Sem in tja pride čas, ko je potrebno prebeliti stene v stanovanju ali hiši. Kitanje sten in beljenje sten pa je seveda nekaj, kar nam prvo pade na pamet tudi takrat, ko se na novo selimo v neko stanovanje. Vsekakor pa slikopleskarska dela, med kar spada tudi kitanje in beljenje sten, ni tako zelo enostavno delo. Potrebno je veliko natančnosti, dodaten plus pa prinese še strokovno znanje in izkušnje. Zato je dobro, da kitanje in beljenje sten v našem domu, prepustimo v roke strokovnjakom, ki imajo s tovrstno storitvijo izkušnje ter poznajo določene smernice, ki vplivajo na to, da bodo stene čim dlje v čim boljšem stanju, tako kar se tiče kvalitete, kot tudi videza.

kitanje-beljenje-sten

Kitanje in beljenje sten vam, med drugimi storitvami slikopleskarstva, ponuja tudi slikopleskarstvo Habat. Ponudnikov kitanja in beljenja sten je sicer v naši državi več, vendar vam lahko priporočim podjetje, katerih storitev smo se poslužili pri nas doma. S podjetjem Habat smo bili zares zadovoljni, saj je bilo tako kitanje sten, kot tudi beljenje sten opravljeno z odliko. Verjetno strokovnjakom pomagajo vse te izkušnje in tradicija, ki so jih nabrali skozi več kot 30 let. Seveda pa je gotovo ključno tudi to, da so pri kitanju in beljenju sten uporabljali kvalitetna in varna orodja.

V kolikor tudi vi razmišljate o kitanju in beljenju sten vam iz našega doma priporočamo slikopleskarstvo Habat. Seveda pa je dobro, če preverite še ostale ponudnike in se na koncu odločite sami. Poskrbite za vaše stene že danes.