Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Koristni nasveti za izbiro jogi rjuhe

Kakovost vašega spanca je v veliki meri odvisen od ležišča pa tudi od celotne opreme na njem. Čeprav so jogi rjuhe praviloma povsem neopazne, pa te zelo vplivajo na udobje in počutje med počitkom in nočnim spanjem. Torej še zdaleč ni vseeno, kakšno jogi rjuho si bomo izbrali za svoje ležišče.

Na trgu so na voljo jogi rjuhe v zelo različnih podobah. Izbirate lahko na primer med ravno jogi rjuho ali pa rjuho z elastiko. Kaj je bolje izbrati? Tako ravne rjuhe kot tiste z elastikami imajo svoje prednosti pa tudi slabosti. Medtem ko so rjuhe z elastiko preprostejše za uporabo, pa so ravne jogi rjuhe veliko bolj uporabne.

Rjuhe iz bombažnega satena

Jogi rjuhe se med seboj razlikujejo tudi glede na material. Če prisegate na gladkost in na vrhunsko mehkobo, so za vas najboljša izbira rjuhe, ki so narejene iz bombažnega satena. Takšne rjuhe lahko perete pri 60 stopinjah Celzija ter sušite v sušilnem stroju. Ena od prednosti takšnih rjuh je tudi ta, da so primerne tudi za astmatike ter alergike.

Na voljo so tudi antialergične prevleke za jogi. Zanje se vam splača odločiti, če želite doseči še dodatno preprečevanje stika s pršicami.

Barva jogi rjuhe

Ne nazadnje pa je pri izbiri jogi rjuhe za marsikoga pomembna tudi sama barva. Lahko izbirate med univerzalnimi barvami. Ena takšnih je na primer bela jogi rjuha. To lahko veliko lažje kombinirate z različno posteljnino. Po drugi strani pa se lahko odločite tudi za nekoliko močnejšo barvo jogi rjuhe.

Veliko proizvajalcev pazi, da so jogi rjuhe zasnovane tako, da se njihovi odtenki odlično ujamejo s kolekcijami posteljnin.

Jogi rjuha vedno pride prav

Sicer pa so jogi rjuhe lahko odlične tudi kot darilo. Enako to velja za posteljnino v celoti. Če natanko veste mere, želene materiale in barvne vzorce svojega prijatelja, sorodnika ali znanca, mu lahko za rojstni dan ali pa za katero drugo priložnost podarite kar odlično opremo za njegovo ležišče.