Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Križarjenje po Jadranu – nepozabne počitnice

Nekatere oblike počitnic so res nepozabne, med njimi je prav gotovo tudi križarjenje po Jadranu, ki velja za eno od najbolj priljubljenih oblik križarjenja. Ljudje se odločajo za tovrstno križarjenje, ker ponuja izredno bogato obliko počitnic, ki vključuje nešteto aktivnosti ter dogodivščin. V prvi vrsti nam ponuja čudovito ladjo, na kateri se počutimo kot v najboljšem hotelu, v nadaljevanju pa se ustavljamo na čudovitih mestih, ki so bogata na vseh področjih. Druga izjemno priljubljeno križarjenje pa je križarjenje Bahami. Ponavadi se zanj odločijo tisti, ki želijo okusiti drug svet, ki se od običajnega, vsakodnevnega precej razlikuje.

Križarjenje po Jadranu je postala poceni oblika dopustovanja

Če je še nedolgo nazaj veljalo, da so si križarjenje privoščili le najbogatejši, je danes povsem drugače. Če počitnice te vrste rezerviramo dovolj zgodaj in se odločimo za pravo agencijo, potem je to dopust, ki nas bo stal ravno toliko, kot pa če bi se odločili za kako bolj navadno obliko dopusta. Seveda pa je križarjenje po Jadranu povsem neprimerljivo z ostalimi oblikami počitnic oziroma potovanj, ki smo si jih privoščili do sedaj. Gre za neponovljive počitnice, ki pustijo za seboj nepozabne počitnice.

Križarjenje Bahami – izjemen svet s prečudovito naravo

Tudi križarjenje Bahami velja za priljubljeno destinacijo. Bahami in svet okrog njega namreč ponujajo izjemno doživetje. Narava je povsem drugačna in tudi morje je nekaj posebnega. Z ladje bomo lahko občudovali naravne znamenitosti posebnih oblik, na posameznih destinacijah, kjer se bomo ustavili, pa se bomo lahko sprostili v kopanju, in sicer v morju, ki je izjemno toplo ter posebnih barv. Počutili se bomo, kot da smo na drugem planetu.