Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Križarjenje po Jadranu z Atlantico

Ste že kdaj slišali za Atlantico? Atlantica je podjetje, ki se ukvarja z organizacijo in izvedbo križarjenj po različnih destinacijah. Lahko bi rekli, da je Atlantica nekakšen center križarjenj. Sam sem na omenjeno podjetje naletel prejšnje leto, ko sem se odločil, da si privoščim križarjenje po Jadranu. S partnerko sva se odločila, da si privoščiva nekoliko drugačen dopust po Jadranu in se tokrat odločila, da si privoščiva križarjenje. Tako sva preverila kar nekaj ponudnikov križarjenj, ki so med drugimi destinacijami ponujali tudi Jadran. Med vsemi ponudniki križarjenj po Jadranu pa naju je najbolj prepričalo podjetje Atlantica.

Križarjenje po Jadranu z Atlantico nisva obžalovala niti sekundo. Sodelovanje s tem podjetjem je namreč zares prijetno in vse je potekalo tako, kot mora. Prijetno osebje vas bo seznanilo z vsemi informacijami in nasveti glede križarjenja, pa naj bo to po Jadranu ali po kakšni drugi destinaciji. V kolikor bi vas morebiti zanimala kakšna druga destinacija, ne toliko Jadran, vam vseeno priporočam, da obiščete spletno stran Atlantice in preverite njihovo ponudbo. Verjamem, da boste tudi vi našli primerno križarjenje zase.

V kolikor si tudi vi želite nekoliko drugačen dopust, novo izkušnjo oziroma dogodivščino, potem vam priporočam, da premislite o tem, če bi si mogoče tudi vi privoščili križarjenje. Križarjenje je vsekakor edinstvena izkušnja, katere sam nikoli ne bom pozabil. Vsekakor si želim, da bi si v prihodnosti lahko privoščil križarjenje še po kakšni drugi destinaciji, ne le po Jadranu. Katero destinacijo za križarjenje pa boste izbrali tokrat vi?