Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Lokalni mobilni marketing

Izkoristite brezplačno svetovanje

Če ste zainteresirani, nas pokličite na 051 210 148, pa se bomo dogovorili za kratek neobvezujoč sestanek, kjer vam bomo predstavili najprimernejše možnosti za promocijo vašega podjetja. Povsem brez obveznosti!

Paket lokalnega mobilnega marketinga

Lokalni mobilni marketing je zelo pomemben za vsa lokalna podjetja. Ker splet predstavlja vse večji delež za prvi stik potencialne stranke s podjetjem, smo se odločili, da vam ponudimo paket marketinga za računalnike, tablice in mobilne naprave. Paket lokalnega marketinga vsebuje:

  • Najprej vzpostavimo in vam uredimo Google My Business profil, tako da bodo uporabniki spleta čim hitreje prišli do vaših kontaktnih podatkov, kot so: telefonska številka, e-mail naslov, fizični naslov, navodila za pot, mnenja strank, vaše fotografije itd.
  • Ko je prvi del končan, pričnemo z mesečno optimizacijo vašega profila in vas pripeljemo na čim višja mesta v iskalniku.

Oglejte si, kako deluje lokalni marketing, ki vam ga nudimo.

V primeru, da se odločite za paket mobilnega lokalnega marketinga, je vpis vašega podjetja na portal Mobilniimenik.si brezplačen.

Poleg paketa lokalnega marketinga so vam na voljo še najrazličnejše ostale možnosti za promocijo, upravljanje strank in optimizacijo procesov.

Za več informacij nam pišite na info@mobilniimenik.si ali nas pokličite na 051 210 148.