Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Ogrevanje v sodobni hiši

Sodobni domovi nudijo pri zasnovi veliko več svobode, kot so jo nekoč. Že pri ogrevanju je toliko izbire, da se je včasih kar težko odločiti. Poleg tega je možno različne ogrevalne sisteme kombinirati, kar število razpoložljivih možnosti le še poveča. Vsekakor pa je pri izbiri ogrevanja za sodobno hišo pametno pomisliti na IR panele, ki veljajo za učinkovito ogrevalno sredstvo za praktično vsak prostor.

IR paneli so priljubljena izbira tistih, ki prisegajo na učinkovitost in diskretnost. So kot nalašč za sodobne hiše, saj jim ugajajo že z neopazno podobo, še bolj pa seveda z učinkovitim delovanjem. IR paneli ogrevanje opravijo tako, kot je treba, pri čemer se izkažejo razlike v primerjavi z alternativami.

Ena izmed pomembnih prednosti IR ogrevanja je elegantna podoba grelnih elementov. Medtem ko radiatorji pogosto pokvarijo videz prostora in celo ovirajo uporabo, so IR paneli povsem diskretni, možno jih je celo uporabiti kot dekorativni element, ne da bi zmanjšali njihovo funkcionalnost. IR paneli ogrevanje skrijejo v ozadje estetsko dovršenega elementa, ki omogoča prilagoditev po željah kupca. Možno jih je celo poslikati s poljubno podobo.

Glavni adut IR ogrevanja pa je zagotovo učinkovito delovanje. Tako z vidika porabe kot z vidika rezultatov. Z ekonomično porabo se uvršča med najbolj varčna sredstva za ogrevanje doma, kosa se celo s toplotnimi črpalkami. Poleg tega pa je ogrevanje prostorov zelo učinkovito – IR paneli ogrevanje razporedijo po celem prostoru, na temperaturo ne vpliva niti pretok zraka. Ogrevanje je hitro in popolno, tudi v večjih ali neobičajno oblikovanih prostorih.