Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Pika na i pri organizaciji prireditve

Organizacija kakršne koli prireditve v lastni režiji je običajno kar velik zalogaj, saj je treba misliti na milijon podrobnosti. Na nekaterih področjih pa se lahko poslužimo pomoči – na pomoč na primer priskoči izposoja projektorja, ki je ključna oprema pri praktično vseh dogodkih v današnjem času, nič manj uporabna pa ni ponudba najema projekcijskega platna.

Tovrstne storitve lahko odločajo o tem, ali bo organizacija dogodka popoln uspeh ali pa polomija za pozabo. Si predstavljate, da je velik del programa oblikovan okoli video projekcije, a projektorja ni? Ali pa, da projektor prinesete s seboj, a ni primernega mesta za projekcijo. V takšnem primeru se najem projekcijskega platna izkaže za nepogrešljivo rešitev, seveda pa je treba na to pomisliti pravočasno.

Tako najem projekcijskega platna kot izposoja projektorja sta storitvi, ki dodata piko na i organizaciji prireditve. Posebej dobrodošlo je dejstvo, da so ponudniki teh storitev strokovnjaki, ki bodo pomagali tudi pri tehnični izvedbi dogodka, ne le pri izposoji opreme. V nekaterih primerih to seveda ni problem, saj se projektor preprosto priklopi na računalnik in usmeri na platno, pri večjih prireditvah in zahtevnejših projekcijah pa brez pomoči mojstrov ne bo šlo.

Za posebej uporabno se izposoja projektorja izkaže prav pri dogodkih, ki zahtevajo od projekcije nekaj več. Na primer tam, kjer se bo na platnu prikazovala slika v živo, ali pa ko se zahteva posebej zmogljiva oprema za vrhunske svetlobne efekte. V takšnih primerih je pametno zaupati le strokovnjakom, ki imajo izkušnje s pripravo tovrstnih projekcij, in seveda nudijo najem ustrezne opreme.