Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Ponudba različnih menijev za catering

Catering je zadnje čase izjemno popularna dejavnost, ki večinoma pride prav ob različnih priložnostih, kot je na primer tudi poslovno srečanje. Prednost cateringa je seveda ta, da ga lahko naročite kamorkoli in na ta način na lokacijo oziroma prostor dogodka prejmete postrežbo hrane in pijače. V sklopu dogovarjanja za catering pa seveda lahko izbirate med različnimi meniji. Podjetja, ki vam nudijo catering, vam v okviru svoje storitve sicer nudijo različne menije za različne priložnosti. Vsekakor na vsak dogodek oziroma za vsako priložnost ne paše vsaka hrana in pijača.

Na našem trgu je kar nekaj podjetij, ki vam nudijo različne menije v sklopu cateringa. Če boste obiskali spletni brskalnik in tam začeli z iskanjem različnih menijev oziroma ponudb cateringa, boste kmalu ugotovili, da je tovrstnih ponudnikov malo morje. Vsaj tako se je zdelo meni, ko sem iskala primeren meni za catering. Preverila sem nekaj različnih menijev oziroma ponudnikov cateringa, vendar pa sem se na koncu odločila, da za catering zaupam mojstrom gostinstva Koren.

Gostinstvo Koren že več let skrbi za catering za različne poslovne dogodke, obletnice, poroke in podobno. Ko sem se odločala za catering, sem poklicala omenjeno gostinstvo in jih povprašala glede menijev za catering. Tako smo se skupaj dogovorili, kakšen meni bi bil najbolj optimalen glede na vrsto dogodka in skupino ljudi, ki sem jo predvidevala. Z omenjenim gostinstvom smo se hitro dogovorili za meni in ostale zadeve glede cateringa ter kmalu je napočil dan dogodka. Moram reči, da smo bili s cateringom gostinstva Koren zares zadovoljni.