Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Povsem prilagodljivi nosilci za projektorje

Projektor lahko stoji na svojem mestu tudi brez nosilca, a uporaba bo v tem primeru zelo omejena. Morda v nekaterih situacijah to dobro deluje, a običajno se priporoča uporaba nosilca, ki nudi bistveno boljšo izkušnjo. Tudi čisto osnovni domači uporabniki bodo z veseljem izkoristili prednosti, ki jih prinašajo nosilci za projektorje, medtem ko bodo prišle te odlike še toliko bolj do izraza v poslovnem okolju, kjer so nosilci pogosto povsem nepogrešljivi.

Nosilci za projektorje pomagajo v praktično vsakem primeru. Že če nameravamo projektor trajno postaviti na eno mesto, si lahko z nosilcem zelo pomagamo. Še bolj prepričljivi pa so prilagodljivi nosilci, ki omogočajo optimalno postavitev projektorja v različnih situacijah, napravo lahko tudi elegantno prestavimo ali pospravimo.

Fiksni nosilci za projektorje

Nekateri nosilci so narejeni za fiksno namestitev projektorja, kar je pogosto smiselna izbira. Ti nosilci so dokaj enostavni in precej poceni, a svojo nalogo odlično opravljajo. Projektor zanesljivo namestimo na idealno pozicijo za brezhibno izvajanje projekcij. Nastavimo velikost in ostrino projekcije in vedno smo lahko prepričani, da bo končni rezultat brezhiben.

Takšni nosilci za projektorje so pogosti pri manj zahtevnih uporabnikih, recimo pri domači uporabi, če namestimo projektor pod strop. A tudi v poslovnem okolju, če uporabljamo recimo projektor v sejni sobi, kjer je verjetno pripravljeno mesto za projekcije in je naprava vedno na istem mestu.

Prilagodljivi nosilci za projektorje

V mnogih situacijah se bolje obnesejo prilagodljivi nosilci za projektorje. Ti omogočajo, da povsem prilagodimo smer in naklon projekcije, pa tudi razdaljo do platna, kar zagotavlja optimalno kombinacijo velikosti in ostrine slike.

Imajo pa prilagodljivi nosilci posebno prednost pri redni uporabi projektorjev, če jih premikamo in prestavljamo. Z nosilcem lahko napravo vedno znova vrnemo na pravo pozicijo, medtem ko je v času neuporabe projektor lepo pospravljen in prostor izkoristimo za druge namene.