Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Prednosti guarane v prahu in kelpa v prahu

Prepričan sem, da ste za guarano v prahu že slišali. Guarana vsebuje guaranin, zadevo ki je skoraj identična kofeinu. Razlika je v tem, da se veliko počasneje absorbira v krvni obtok in tako doseže tudi bolj učinkovit učinek. Guarana v prahu vsebuje kar dvakrat več kofeina, kot ga ponuja navadna kava. Guarana deluje blagodejno na debelo črevo, saj zmanjša siptome vnetnih bolezni in procesov črevesja. Gre za zadevo, ki pomaga pri zdravljenju okužb sečil, driske, boleče menstruacije in glavobola. Kaj so torej pozitivni učinki guarane? Poživljanje telesa, zaviranje apetita, uravnavanje telesne teže in kurjenje maščob, čiščenje črevesja, lajšanje glavobola, zmanjševanje utrujenosti, zmanjševanje tesnobe in tako dalje. Po vsem tem res ni razloga, da tudi vi ne bi poskusili guarane v prahu.

guarana

Mogoče pa bi bil za vas zanimil tudi kelp v prahu. Kelp je rjava morska alga, ki vsebuje visok delež joda. Kelp v prahu vam torej lahko pomaga pri pravilnem delovanju ščitnice in hipofize. Tako je redno uživanje kelpa v prahu priporočljivo predvsem za tiste, ki si žeijo izgubiti kakšen odvečen kilogram ali pa vzdrževati svojo telesno težo. Poleg tega kelp v prahu deluje tudi kot naravni diuretik in krepi lase ter nohte. Kelp vsebuje hranila, kot so železo, kalcij in kalij ter je naravni antibiotik, ki pomaga pri premagovanju infekcij. Kelp v prahu je torej posebno koristen v času rzaličnih prehladov, virusov in grip.

Poskusite guarano v prahu in kelp v prahu tudi vi. Preverite ponudbo na spletni trgovini bizdravo.si in poskrbite za svoje zdravje že danes.