Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Pri motornih žagah šteje kvaliteta

Nekatera orodja lahko izberemo zgolj na podlagi cene, a motorne žage in drugi ključni pripomočki pri izbiri terjajo nekaj več pozornosti. Odločiti se je treba za kvalitetne naprave, ki bodo zmogle opraviti vse izzive trdega dela v gozdu. Jasno je torej, da pridejo v poštev le vrhunski izdelki priznanih blagovnih znamk. Med motornimi žagami izstopajo predvsem naprave znamke Husqvarna, ki pokrivajo širok spekter potreb kupcev. Izdelki, kot sta Husqvarna 365 in Husqvarna 372 XP, se odlično znajdejo tudi v najzahtevnejših situacijah, najpomembneje pa je, da se lahko pri delu na te motorne žage povsem zanesemo.

Glavne odlike motornih žag Husqvarna

Tako Husqvarna 365 kot Husqvarna 372 XP se ponašata z nekaterimi lastnostmi, ki so pri motornih žagah ključnega pomena. Najprej gre seveda izpostaviti zmogljivost, s katero se ta dva modela ločita od cenejših alternativ. S 3,6 kW oziroma 4,1 kW moči bo izbira modela 365 ali 372 XP smiselna za tiste, ki se v gozdu soočajo tudi z debelejšimi in močnejšimi debli. Sama moč pa ne bi pomenila nič, če ne bi Husqvarna svojih naprav opremila z zelo zanesljivimi in robustnimi motorji. Motorna žaga je izpostavljena mnogim neugodnim dejavnikom, ki utegnejo ogroziti delovanje naprave – na srečo pa imajo motorne žage Husqvarna vzdržljive motorje, ki se ne bodo hitro predali. Dolgoročno zadovoljstvo z modeloma Husqvarna 365 in Husqvarna 372 XP zagotavlja dolga življenjska doba, ki je posledica zanesljivih komponent naprave, prav tako pa bodo uporabniki zadovoljni z nizko porabo goriva, nizko težo izdelka, razmeroma tihim delovanjem in drugimi prednostmi, ki se izkažejo za nepogrešljive pri redni vsakodnevni uporabi.