Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Primerjava tekalnih stez

ProForm 2000

Pro 2000 je ena izmed višje-razrednih ProFormovih serij. Njen 3.5 CHP motor omogoča hitrost do 12 mph z odličnim ProShox™ blaženjem za bolj udobno vadbo. Krov steze meri 22” X 60”, kar ustreza večini tekačev. Omogoča prilagajanje od -3% do +15% naklona. Ima 7” osvetljen zaslon, ki podaja meritve med vadbo in analizira vaš trening. Pro 2000 je popolnoma kompatibilen z aplikacijo iFit in omogoča tek po vseh ulicah sveta. Priporočena maksimalna obremenitev 160 kg.

ProForm 505 CST

Proform 505 CST je odlična vstopna tekalna steza. Ima vse splošne lastnosti naprave. Ima 2.5 CHP motor, ki je odličen tudi za naprednejšo uporabo. Možnost spreminjanja naklona na dotik omogoča prilagajanje med 0% in 10% v le nekaj trenutkih. Ima 18 v naprej programiranih vadb, med katerimi boste zagotovo našli svojo najljubšo. Krov je nekoliko manjši – dimenzij 20” X 55”, ki pa vseeno ustreza potrebam večine tekačev. Steza ni kompatibilna z aplikacijo iFit, a ima vtič za vaš mp3 predvajalnik, ki omogoča, da prisluhnete svoji glasbi.

ProForm Power 955i

Power 955i je edinstvena ProForm serija, ki sledi vašemu izhodu moči in ga prikaže na krožnem LCD zaslonu. To omogoča, da izbirate med 3 specifičnimi vrstami vadbe: vzdržljivostna, tempo in vrhunska. Je popolnoma kompatibilna z aplikacijo iFit, da lahko uživate v vsej njeni tehnologiji. Prav tako ima držalo za tablico, s katero lahko simulirate tek ali pa se med treningom zabavate. Motor moči 3.0 CHP omogoča hitrost do 12 mph. Prav tako omogoča nekoliko večji naklon, kot prejšnje dva modela – do 15%.

Če iščete tekalno stezo, ki omogoča, da bolj uglasite svoje treninge, potem je 955 odlična izbira.

ProForm 6.0 RT

6.0 RT je še ena odlična tekalna steza z lastnostmi, ki zadovoljijo tudi resne tekače. Ta model vključuje veliko enakih lastnosti, kot 505 CST, a po nekoliko ugodnejši ceni. Deluje z motorjem moči 2.0 CHP, kar omogoča tek do hitrosti 10 mph. Ima 8 vnaprej programiranih programov. TreadSoft oblazinjenje po pomeni lajšanje obremenitev vaših sklepov. Tekalni pas je nekoliko ožji, kot pri 505 CST s prostorom velikosti18″ X 50″ zato to morda ni najboljša izbira, če imate daljši korak.