Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Raztegljiv kavč za manjše dnevne sobe

Oprema dnevne sobe ima ključno vlogo pri zagotavljanju odlične izkušnje stanovalcev in obiskovalcev v tem prostoru. A sodobna stanovanja imajo pogosto precej majhno površino, ki jo lahko namenimo dnevno-bivalnemu prostoru, zato iščemo tudi pri izbiri opreme posebej posrečene rešitve, ki odgovarjajo tem omejitvam.

Izvrstna izbira je lahko raztegljiv kavč, ki odgovarja prav na potrebe uporabnikov v sodobnih stanovanjih. Pogosto se odločamo za kompaktne in elegantne kose pohištva, ki jih lahko maksimalno izkoristimo ne glede na obliko in površino prostora. Če je pohištvo za nameček še prilagodljivo, lahko pričakujemo še toliko boljšo izkušnjo.

Kavč z ležiščem

Običajno je raztegljiv kavč oblikovan tako, da lahko ponudi praktično ležišče, ni pa to nujno, saj obstajajo še razne druge verzije prilagodljivega pohištva. Vsekakor pa je ležišče lahko zelo posrečena rešitev v dnevni sobi. Ne nujno za spanje, lahko tudi pri redni uporabi, če si želimo na kavču privoščiti nekaj več prostora. Kot nalašč je v večernem času, ko se želimo sprostiti pred televizorjem ali pa uživamo v branju knjige.

Seveda je kavč z ležiščem še vedno idealna rešitev tudi v primeru, da imamo kakšne obiske in jim želimo pripraviti ležišče za udobno prenočevanje. Takšno pohištvo je zelo vsestransko, seveda pa moramo izbrati kakovosten kavč. Dobro ponudbo najdemo na Artidea.si.

Modularno pohištvo

Če ciljamo predvsem na prilagodljivost in različne možnosti uporabe v sodobnih stanovanjih, potem bo gotovo zanimivo modularno pohištvo. To se dobro prilagaja lastnostim prostora in potrebam uporabnikov. Brez težav lahko elemente enostavno dodajamo ali odvzemamo, prilagoditi je možno tudi oblike. Takšne prilagodljivosti običajen kavč ne dopušča, tudi če ima raztegljivo ležišče. So pa na voljo večje sedežne garniture, ki imajo tak učinek. Kot nalašč so za različna okolja, tudi za sodobna stanovanja, zato se gotovo splača premisliti o takšnih opcijah, če se lotevamo opremljanja dnevne sobe.