Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Sedežne garniture in oblazinjeno pohištvo Kauch

Podjetje Kauch je plod že več kot 25-letnih izkušenj in tradicije. Zgodba podjetja se je začela s sinom in očetom, vendar ko sin in oče že po prvih nekaj letih sodelovanja nista našla skupne vizije, se je njuna pot ločila. Sporazumni razhod je pripeljal do tega, da je sin ostal z dvema delavcama, s katerima je skupaj začel uresničevati svojo vizijo. Edinstven pristop do uporabe sedežne garniture oziroma oblazinjenega pohištva in pa ideje, ki se razvijajo prav vsak dan, pa so tisto, kar je vodilo podjetja Kauch – tapetništvo, ki primarno izdeluje oblazinjeno pohištvo po meri. In tudi to je razlog, da artikli omenjenega podjetja popolnoma ustrezajo vašemu življenjskemu slogu.

oblazinjeno-pohistvo

Znanje oblazinjanja pohištva in sedežnih garnitur sicer izvira iz skromnih začetkov tapiciranja notranjosti avtomobilov. Vsekakor pa se je od takrat do danes razvilo in uresničilo mnogo idej. Kvaliteto končne sedežne garniture ali oblazinjenega pohištva zaokrožajo predvsem materiali, ki jih strokovnjaki skrbno izbirajo in pa tudi ročno delo, ki je posebnost omenjenga podjetja. Tradicija podjetja Kauch se sicer nikoli ne konča, saj se strokovnjaki prav vsak dan vprašajo, kako bi lahko še bolje izdelali sedežne garniture oziroma oblazinjeno pohištvo.

Dizajn sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva Kauch pa predstavljajo tri osnovne linije. Prva linija je Urban, ki sledi eleganci s svojimi linijami in mehkobo. Linija Modular se poigrava z detajli in pa svojo izčiščenostjo, medtem ko linija Organic v prostor vnaša naravo. Če torej razmišljate o nakupu sedežne garniture ali oblazinjenega pohištva vam priporočamo, da obiščete in kontaktirate podjetje Kauch ter si zagotovite estetiko in kvaliteto tudi vi.