Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Sodni prevodi po najbolj ugodnih cenah v Sloveniji

Veliko poslujete s tujino in zato pogosto potrebujete, da se vam opravljajo sodni prevodi, ki pa v večini primerov niso ravno poceni in zato nujno potrebujete, da so sodni prevodi opravljeni po čim nižji ceni? Nimate več bojazni, saj se dobijo pri prevajalski agenciji Poliglot ugodni sodni prevodi, ki so zares po nizkih cenah in zato lahko rečemo, da so najcenejši v Sloveniji. Namreč sodni prevodi iz hrvaščine, srbščine in bosanščine v slovenščino pri tej prevajalski agenciji lahko stanejo tudi že samo 15,00 EUR, kar je najnižja cena v Sloveniji. Seveda pa to velja zgolj za kratka besedila, ki so največ različna potrdila, kot je npr. potrdilo o samskem stanu, potrdilo o nekaznovanosti in podobna druga potrdila.

So pa opravljeni pri prevajalski agenciji Poliglot ugodni sodni prevodi

Skoraj vsak dan potrebujete, da se za vas opravijo sodni prevodi, saj veliko poslujete s tujino, zato je za vas zelo pomembna tudi cena po kateri se le – ti opravijo, ker tudi nizek strošek posameznega prevoda, pomeni precejšnji strošek na mesec. Ugodni sodni prevodi so predvsem za jezikovne kombinacije med slovenščino in ostalimi jeziki bivše skupne države, prav tako pa so zelo ugodni sodni prevodi tudi za vse ostale jezikovne kombinacije, ki so v ponudbi te prevajalske agencije. Poleg tega, da so njihove storitve zares ugodne, pa so sodni prevodi opravljeni tudi po najvišjih standardih in zadnjih pravopisnih in jezikovnih normativih. V večini primerov so vsaprevajanja in tolmačenja opravljeni s strani prevajalcev, ki so naravni govorci posameznega jezika in so zato le – ti opravljeni dejansko tako kot je potrebno, kar ni pravilo pri vseh prevajalcih in prevajalskih agencijah. Hkrati pa vam bodo vaš prevod tudi brezplačno dostavili v Ljubljani in Mariboru, za drugje po Sloveniji pa bodo poskrbeli, da ga boste prejeli kot poštno pošiljko oz. na način kot se boste vi dogovorili z njimi.