Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Tečaj varne vožnje za mlade voznike

Zadnjih nekaj let je za mlade voznike postal obvezen tečaj varne vožnje. Tečaj varne vožnje je tako postal kot del opravljanja izpita za avto. Vsekakor pa je to zelo dobro, saj se na tečaju varne vožnje vsak mladi voznik nauči marsikaj. Avto šola, v kateri mladi voznik opravi svoj izpit, po navadi nato tudi lahko svetuje mlademu vozniku, kam naj se obrne po informacije za tečaj varne vožnje za mlade voznike oziroma ga kar napoti k ponudniku tečaja varne vožnje. S tečajem varne vožnje se pri nas ukvarja več ponudnikov, med drugim tudi Združenje šoferjev in avtomehanikov Celje. Omenjeno združenje ne nudi tečaja varne vožnje le mladim voznikom, temveč tudi šoferjem, motoristom, podjetjem, itd. Na splošno si lahko tečaj varne vožnje tu priskrbi vsakdo. Navsezadnje je tečaj varne vožnje tudi pomoč, s katero si lahko zagotovite izbris nekaterih kazenskih točk.

V kolikor ste mladi voznik ali pa boste to kmalu, se vam vsekakor splača čim prej pozanimati o tečaju varne vožnje. Lahko preverite omenjeno združenje ali pa preprosto prebrskate po spletu in najdete najbolj primerno ponudbo tečaja varne vožnje za vas. Verjamem, da se boste tudi vi, kot mladi ali pa že bolj izkušen voznik, na tečaju varne vožnje naučili marsikaj, tako praktično kot tudi teoretično. Rezervirajte si svoje mesto na tečaju varne vožnje in tudi vi poskrbite za to, da se boste na cesto odpeljali še bolj prepričani vase in bo vaša vožnja še bolj varna. Verjamem, da te izkušnje ne boste obžalovali.