Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Vsestranski pripomočki znamke Karcher

Nemški proizvajalec Karcher predstavlja posebej pestro zbirko opreme za tiste, ki želijo uživati v enostavnem in učinkovitem čiščenju. Za uporabnike, ki nimajo večjih potreb kot le čiščenje doma, bodo v poštev prišle določene naprave, ki tudi v nižji cenovni razred prinašajo vrhunsko kakovost profesionalnih izdelkov. Izdelki Karcher so namreč v veliki meri namenjeni tudi profesionalcem, zato mora biti kakovost zagotovljena pri vsakem pripomočku te znamke. Poleg kakovosti izstopa še dolga življenjska doba, ki jo zagotavlja servis Karcher, posebej pa je treba izpostaviti tudi vsestransko uporabnost določenih izdelkov.

Tri naprave v eni

Parni sesalnik je izvrstna ideja za tiste, ki želijo z eno samo napravo opraviti z različnimi vrstami madežev in umazanije. Gre namreč za kar tri naprave v eni, kar pomeni, da čiščenje po stanovanju ne bo več nerodno in dolgotrajno. Parni sesalnik s funkcijo parnega čiščenja brez težav očisti še tako trdovratne madeže, hkrati pa ne ogroža občutljivih stanovanjskih površin in opreme. Druga funkcija je seveda sesanje, ki poskrbi za drobtine in smeti, običajno že pred parnim čiščenjem. Po mokrem brisanju s funkcijo parnega čiščenja pa bo parni sesalnik poskrbel za to, da bodo površine povsem suhe, saj ima tudi funkcijo sušenja.

Kakovost in vzdržljivost naprav Karcher

Servis Karcher poskrbi za to, da so naprave te znamke vedno v optimalni pripravljenosti za čiščenje. Redno vzdrževanje je še kako pomembno pri profesionalnih napravah, ki so stalno v akciji, a pomoč strokovnjakov pride prav tudi mnogim domačim uporabnikom. Servis Karcher lepo dopolnjuje splošno kakovost teh naprav in podaljša njihovo življenjsko dobo ter s tem tudi zadovoljstvo uporabnikov.