Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Zdravilne lastnosti matičnega mlečka in cvetnega prahu

To, kako zelo je med zdravilen, gotovo ni več nobena skrivnost. Sladek med pa je v bistvu le en del, ki je tako zelo zdrav. Ob spremljavi matičnega mlečka in cvetnega prahu gre za zmagovalno kombinacijo, ki odlično vpliva na naše zdravje in počutje. Zadnja leta se vedno več govori o zdravilnih učinkih matičnega mlečka in cvetnega prahu, zato lahko brez problema tudi vi najdete na spletu razne članke, kjer so predstavljene lastnosti teh dveh zdravilnih učinkovin.

Zakaj je matični mleček odličen za naše zdravje?

Ko govorimo o matičnem mlečku, v bistvu govorimo o izvlečku čebeljih žlez. Matični mleček ima mnogo pozitivnih učinkov, med drugim služi kot naravni antibiotik in pa tudi kot odlično poživilo za našo energijo. Študije so pokazale tudi to, da je matični mleček učinkovit pri rakavih obolenjih in tumorskih tvorbah. Kot naravni antioksidant pa je seveda tudi učinkovit v boju z mnogimi bakterijami. Poleg tega pomaga pri celjenju ran, preprečuje utrujenost, je zdravilo za impotenco, pomaga pri depresiji in nespečnosti ter pomaga pri ženskih težavah.

Kaj pa cvetni prah?

Cvetni prah kot dopolnilo v naši prehrani skrbi za dvig energije, pomiritev kože, zdravje dihal, zdravljenje alergij, izboljšanje prebave, krepitev imunskega sistema, pomaga pri raznih odvisnostih – sploh kar se tiče hrane, krepi kardiovaskularni sistem, pomaga pri težavah s prostato in celo zdravi neplodnost.

Če bi tudi vi v vaše življenje radi vnesli cvetni prah in matični mleček, vam svetujem, da preverite ponudbo na spletni strani Api nature.